fbpx

Termeni și condiții

Bine ați venit pe hothippie.ro (ex hotgipsy.ro). Citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui web site, prezentate mai jos. Prin accesarea site-ului hothippie.ro sunteți de accord să respecțați termenii și condițiile prezentate în continuare, precum și legislația aplicabilă în România.  Hot Gipsy S.R.L în calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului hothippie.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment continutul acestui web site, precum și Termenii și Condițiile de Utilizare, fără niciun fel de notificare, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii.

Prin intermediul site-ului puteți accesa informații cu privire la produsele și serviciile oferite de Hot Gipsy S.R.L. Utilizator este orice persoană fizică sau juridică care se înregistrează pe site și care acceptă condițiile și termeni de utilizare a site-ului. Toate materialele integrate în site sunt proprietatea intelectuală a Hot Gipsy S.R.L. și nu pot fi reproduse sau copiate, aceste acțiuni fiind sub sancțiunea legii.

Disponibilitatea și prețul produselor

Ofertele și produsele prezentate pe site-ul www.hotgipsy.ro sunt disponibile doar în limita stocului. Prețurile produselor prezentate pe www.hotgipsy.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă. Nu suntem răspunzatori către utilizatorii site-ului și nici către părți terțe de prejudiciile pe care asemenea acțiune le atrag.

Securitate

Site-ul este furnizat de catre Hot Gipsy S.R.L. pe o bază „așa cum este” și „atât cât este disponibil”. Hot Gipsy S.R.L. nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la hothippie.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, Hot Gipsy S.R.L. fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului hothippie.ro, sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. Informațiile publicate sunt conforme cu realitatea la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului.
Daca utilizați Site-ul sunteți răspunzători pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul vostru de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola, și sunteti de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola voastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat Hot Gipsy S.R.L pentru a bloca accesul la cont și a vă genera cât mai rapid un nou cont. Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Cont client

Comenzile se pot efectua și fără cont client, dar vă recomandăm să vă creați cont client pentru a urmări mai ușor comenzile.

Pentru a va crea un cont de utilizator pe site trebuie să efectuați următorii pași:
1. Accesați butonul „CONTUL  MEU”, din partea dreaptă de sus a site-ului
2. Completați câmpurile afișate cu datele solicitate. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
3. Selectați butonul “Înregistrare” pentru finalizarea creării contului.
4. De fiecare dată când vreți să vă logați, accesați butonul „CONTUL  MEU” din partea dreaptă sus a site-ului și introduceți adresa de e-mail și parola pe care le-ați ales la crearea contului.

Condiții de utilizare

Vizitarea și plasarea comenzilor pe site implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare a a acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile, nu veți accesa și nu veți folosi site-ul și informațiile oferite prin intermediul lui.

Cum comand?

Pentru a putea plasa o comandă pe site trebuie să efectuați următorii pași:

  1. Apasă butonul “Adaugă în coș” pentru fiecare dintre pe care doriți să le achizitionați
  2. Apasă butonul “Vezi coșul” pentru a merge la pasul următor
  3. Calculează taxele de livrare
  4. Apasă butonul “Continuă cu finalizarea”
  5. Completează câmpurile obligatorii
  6. Apasă butonul “Plasează comanda”

La scurt timp după plasarea comenzii veți primi confirmarea comenzii.

Procesarea și Livrarea comenzilor

Comenzile plasate pe site-ul hothippie.ro vor fi procesate și expediate în urma confirmării plății în sistemul securizat Euplătesc.ro.

Modalități de plată

Valoarea cumpărăturilor și a costurilor de transport pentru produsele livrate prin curier pot fi achitate online cu cardul bancar, tranzacția fiind securizată de platforma EuPlătesc.ro, sau la livrare (Ramburs).

Pentru a plăti „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre card în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de card nu este transferată sau stocată, la niciun moment din timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard.

Important de stiut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Transport si livrare

Livrarea se efectueaza prin curier în aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii, pe teritoriul României, în aria de acoperire a firmelor de curierat. Tarif: 9,99 lei in București; 16,99 lei Național*

*produsele vor fi trimise prin una din firmele de curierat cu care Hot Gipsy SRL a încheiat un contract de prestări servicii. In cazul în care adresa de destinație nu se află in aria de acoperire a firmelor de curierat, costurile pentru kilometri suplimentari vor fi calculați separat de comanda online și facturați la momentul livrării.